קונדיטוריית הארזים- פיצה בייקרי נוסדה על ידי הקונדיטור והאופה אלי סלמה.
סלמה החל לאפות בביתו עוד מהיותו ילד ולמד בשקדנות את רזי המקצוע בקונדטוריות הטובות והנחשבות ביותר בירושלים.

פעילותה של הארזים החלה בראשית שנות ה2000, ובמרוצת השנים הצטרף לעשייה ולאפייה אסף סלמה, בנו של אלי, וביחד השניים הקימו מאפיית בוטיק משפחתית ללא פשרות.

הקונדיטוריה, המאפייה והפיצריה שלנו גדלו, צברו מוניטין, לקוחות רבים ומרוצים, בניהם לקוחות פרטיים ועסקיים שנהנים ממוצרים מפנקים לכל צורך- ארוחות בוקר וצהריים,כנסים, הרמות כוסית,פגישות וארוחות ערב ביתיות.

המוטו של מאפיית הבוטיק שלנו מאז ומתמיד הוא לספק תוצרת משלבת מסורת אפייה ארוכת שנים יחד עם הקפדה בבחירת מיטב חומרי הגלם והכל בעבודת יד עם המון אהבה, מה שמאפשר לכל לקוח במהלך כל השנה ליהנות ממוצרינו בהתאם לצרכיו ובהתאם לעונה.

במאפיית הבוטיק "הארזים" נאפים מידי יום מגוון לחמים מיוחדים, לחמניות,בורקסים, מאפי שמרים,עוגיות, פיצות מיוחדות ומאפים מלוחים. בסופי שבוע תמצאו גם את חלות הבית ופינוקים נוספים.
בין מוצרינו אנו מספקים ונמשיך לספק מענה לפיצות ומאפים ברמה הגבוה ביותר, גם לאלו המחפשים מענה למוצרים טבעוניים, מוצרים ללא קמח וללא סוכר.

נשמח לראותכם בן לקוחותינו.

קצת עלינו

בצק